Software Developer

Location: Espoo, Uusimaa, Finland

Type: Full Time

Min. Experience: Experienced

HiQ Finland ei ole perinteinen konsulttitalo, mitä ehkä pohdit. Erilaiset verkkopalvelut ja ratkaisut sekä digitaaliset ja mobiilipuolen sovellukset ovat olleen ydintekemistämme 1980-luvulta saakka. Me teemme monimutkaisista asioista yksinkertaisia ja pidämme hauskaa töitä tehdessä. Olemme myös yksi pohjoismaiden kannattavimmista IT-taloista ja tavoitteenamme on kasvaa entistäkin suuremmaksi vuonna 2017.

Haluatko hypätä seikkailuun nimeltä HiQ?

HiQ Finlandin rennossa, mutta työhön intohimoisesti suhtautuvassa porukassa on töitä tarjolla Software Developereille, joilla on hands-on kokemusta backend teknologioista sekä siihen kuuluvista frameworkeista.
Osaamisesi voi painottua joko backend tai frontend puolelle, mutta olet joka tapauksessa moniosaaja.

Innostut siitä, kun pääset soveltamaan taitojasi uraa uurtavissa projekteissa asiakkaillemme (mm. Danfoss ja S-mobiili) eri sektoreilla, mm. finanssi ja rahapelit. Laatu on sinulle itsestään selvyys ja pystyt hahmottamaan isoja kokonaisuuksia. Olet joustava tiimipelaaja ja ymmärrät tiukkojen aikataulujen sekä asiakaspalautteiden merkityksen. Työskentelyssäsi olet oma-aloitteinen ja itsenäinen, mutta tarpeen vaatiessa myös taitava osa isompaa tiimiä. Työtä tehdään omalla toimistolla sekä asiakkailla asiakasrajapinnan kärjessä, joten ymmärrys konsulttimaisesta asiakastyöstä on eduksi.

Kuitenkin ensin suunnittelemme sinulle kunnon perehdytyksen aikatauluineen ja lukujärjestyksineen. HiQlla panostetaan uusien työntekijöiden perehdyttämiseen ja tavoitteemme on, että jokainen uusi työntekijämme kokee astuvansa toiseen kotiinsa tullessaan töihin. Devaajien tuotokset päätyvät satojen tuhansien suomalaisten nähtäväksi ja käytettäväksi. Pääset tekemään suomalaisten arkea muuttavia ja helpottavia palveluita ja näet työsi tulokset konkreettisesti arjessasi.

Lisäksi saat:

  • Yksi parhaista asioista työskentelemisessä HiQlla ovat työkaverit. Meillä pääset työskentelemään alan huippuosaajien kanssa
  • HiQn tavoite on kehittää tekijöistään uuden sukupolven digitaalisia huippuosaajia alalle ja juuri siksi HiQ on paras paikka oppia ja kehittyä
  • Haastavat ja monipuoliset asiakasprojektit joiden kautta osaamisesi voi kasvaa täysin uudelle tasolle
  • Mahdollisuuden jatkuvaan kehitykseen ja uuden oppimiseen HiCollege - kehitystapamme kautta
  • Kansainvälisen yrityksen kilpailukykyisen palkkauksen ja hyvät henkilöstöedut
  • Rennon ja iloisen työyhteisön sekä silloin tällöin työpäivääsi ilahduttavat HiQlaisten toimistokoirat
  • HiQn arvoja ovat Ilo, Vastuullisuus, Tulokset ja Yksinkertaisuus jotka näkyvät päivittäisessä tekemisessämme sekä tavassamme palvella asiakkaitamme

Teknologiamme:

Meillä HiQ:lla on käytössä pitkälle automatisoidut kehitystyövälineet. Käytössä olevat teknologioita ei tarvitse hävetä, Java 8, React Angular, Spring Boot vain muutamia mainitakseni. Java EE, Web Services, SOA, XML ja JavaScript on sinulle arkipäivää ja teknologiastackistasi löytyy osaamista myös monista näistä avainsanoista: Spring, Hibernate, REST, JUnit, Jenkins, Maven, Ant, Grails, Groovy, Node.js. Tietokannat ovat tulleet tutuiksi samoin väyläratkaisut. Käyttämämme teknologiat vaihtelevat asiakasprojekteittain emmekä ole teknologiariippuvaisia. Jos keksit ketterämmän tavan toteuttaa ratkaisun, sinulla on vapaat kädet ehdottaa ja kehittää uusia tapoja ratkaista asioita.

Miten haen?

Jos luit ilmoitustekstin loppuun asti, innostut käyttämistämme teknologioista ja haluat pitää hauskaa töissä, voisit olla etsimämme henkilö.

Hae lähettämällä hakemuksesi nyt!

Näkemisiin!

#hiqrekry #hiqfinland #hiqjoy

 

 

 

 

Forward this Position
Recipient email address (one)
Your name
Your email address
Enter a message (optional)
Human Check*
Apply for this Position
* Required fields
First name*
Last name*
Email address*
Location
Phone number*
Resume*

Attach resume as .pdf, .doc, or .docx (limit 2MB) or paste resume

Paste your resume here or attach resume file

Cover Letter*
In 150 characters or fewer, tell us what makes you unique. Try to be creative and say something that will catch our eye!*