Projektipäällikkö mobiilialueelle

Location: Espoo, Uusimaa, Finland

Department: Digital Excellence

Type: Full Time

Min. Experience: Experienced

Haemme HiQn Digital Excellence -tiimiin nopeasti kasvavalle mobiilialueelle kokenutta ja näkemyksellistä projektipäällikköä vetämään mobiiliprojekteja (kuluttajille suunnatut iOS-, Android- ja WP-applikaatiot). Etsimme ammattilaista jolla on intohimo ja näkemys siihen, miten kehitetään Suomen hienoimpia ja laadukkaimpia mobiilipalveluita. Meillä pääset tekemään upeita ja innostavia mobiiliprojekteja joilla voidaan vaikuttaa lähes jokaisen suomalaisen arkeen. Lue lisää menestystarinoistamme.

Talomme tyyli on kääriä hihat ja iskeä kädet välittömästi saveen. Siksi menestyksen avaimet löytyvät taidoistasi omaksua nopeasti uusia asioita ja kokonaisuuksia sekä tarttua toimeen. Osaat sekä koordinoida hankkeita, mutta olet myös mielellään itse toteuttamassa niitä. Sinulla on myös osaamista sekä kykyä konsultoida sopivien teknisten ratkaisujen tekemisessä. Tunnet ketterät kehitysmenetelmät ja osaat hyödyntää niitä luovasti työssäsi. Sinulla on erinomaiset kommunikointitaidot, ja pystyt siten luomaan luottamusta ympärillesi ja tiimiin tekemisen meininkiä. Mikä tärkeintä, innostut ja inspiroidut siisteimpien mobiilisovellusten toteuttamisesta!

Meiltä saat

Me tarjoamme luottamuksen ja tekemisen vapauden, jota ei rasiteta turhalla byrokratialla, pölyttyvillä hierarkiarakenteilla, kiveen hakatuilla työajoilla tai turhalla raportoimisella. Meillä pääset osaksi osaavaa ja innostunutta työyhteisöä, jossa sinunkin on mahdollista kasvaa ja kehittyä. Lue lisää mobiilitiimissämme projektipäällikkönä työskentelevän Mikon ajatuksia siitä, millaista meillä on olla töissä. Tarjoamme myös kattavat henkilöstöedut ja kilpailukykyisen palkkauksen. Kulttuurimme kannustaa työn ja vapaa-ajan tasapainottamiseen. Lisäksi toivomme, että jaat arvomme, jotka ovat Results, Responsibility, Simplicity ja Joy.

Toivomme, että sinulla on:

  • Kokemusta ketterien projektien menestyksekkäästä läpiviennistä
  • Osaamista ja uskallusta vaatia laatua tiimiltäsi ja kykyä ymmärtää, miltä ensiluokkainen ja laadukas mobiiliratkaisu tuntuu ja näyttää
  • Riittävä tekninen ymmärrys toteutustyöstä, jotta voit kommunikoida teknisten ihmisten kanssa luontevasti
  • Kielitaitoa kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi
  • Intohimoa aktiivisesti seurata mobiili- ja digitaalisen maailman palveluita sekä tekniikoiden kehittymistä

Kiinnostuitko? Hae meille!

Käynnistämme rekrytointiprosessin heti sopivien hakemusten saavuttua, joten toimi pikaisesti. Lähetä hakemuksesi ja CV:si suomeksi viimeistään 30.9.2017

Mahdollisiin kysymyksiisi vastaa mielellään mobiililiiketoimintamme vetäjä Timo. Timon tavoitat  puhelimitse 050 326 3814 arkisin tai sähköpostitse timo.korander(at)hiq.fi.

Meitä osaavia HiQlaisia on pääkaupunkiseudulla noin 300, ja työnämme on tehdä ihmisten arjesta helpompaa. Olemme erikoistuneet ohjelmistokehitykseen, integraatioihin, laadunvarmistukseen sekä vaativiin projekti- ja palvelutoimituksiin. Panostamme laatuun, kannattavuuteen ja kasvuun, tässä järjestyksessä. Olemme myös yksi Pohjoismaiden kannattavimmista IT-taloista.

Forward this Position
Recipient email address (one)
Your name
Your email address
Enter a message (optional)
Human Check*
Apply for this Position
* Required fields
First name*
Last name*
Email address*
Location
Phone number*
Resume*

Attach resume as .pdf, .doc, or .docx (limit 2MB) or paste resume

Paste your resume here or attach resume file

Cover Letter*
In 150 characters or fewer, tell us what makes you unique. Try to be creative and say something that will catch our eye!*