Scrum Master

Location: Espoo, Uusimaa, Finland

Department: Digital Excellence

Type: Full Time

Min. Experience: Mid Level

HiQ:n rennossa, mutta työhön intohimoisesti suhtautuvassa porukassa on yhteensä jo 1700 tekijää, joista lähes 300 Suomessa. Nyt yhteisöömme on auennut tilaa kokeneelle Scrum Masterille.

Jatka lukemista, jos sinua kiinnostaa työ rennossa ja tasa-arvoisessa työyhteisössä.

Me

Meiltä saat luottamuksen ja tekemisen vapauden, jota ei rasiteta turhalla byrokratialla, pölyttyvillä hierarkiarakenteilla, kiveen hakatuilla työajoilla tai turhalla raportoimisella. Pääset työskentelemään suomalaisten arkea muuttavien ja helpottavien palveluiden parissa ja näet työsi tulokset konkreettisesti arjessasi, satojentuhansien muiden suomalaisten tapaan. Lue lisää Scrum Masterin arjesta HiQ:lla Mikon blogista. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkkauksen ja kattavat henkilöstöedut.

Sinä

Toivomme sinun olevan tavoitteellinen ja ihmisläheinen Scrum Master, jolla on kokemusta softaprojektien menestyksekkäästä läpiviennistä. Sinulla on aito tahto tehdä projekteista onnistuneita ja uskot vahvasti asiakkaan ja tiimisi yhteistyöhön.

Sinulla on perusymmärrys teknologiasta ja työskentelyotteesi on valmentava. Eduksi katsomme aikaisempaa osaamista tai tuntemusta LeSS, Lean, SaFe, Toyota Kata sekä Scrum Master sertifioinneista ja koulutusmalleista.

Hae 10.11.2017 mennessä!

Kerro hakemuksessasi lyhyesti taustastasi, tulevaisuuden kehittymistoiveistasi ja siitä, miksi juuri sinä olisit täydellinen lisä huipputiimiimme. Käynnistämme rekrytointiprosessin heti sopivien hakemusten saavuttua, joten toimi pikaisesti. Älä enää jahkaile, vaan hae nyt – odotamme hakemustasi!

Lisätietoja paikasta:

Head of Agile, Competence Lead

Jonna Tiainen

jonna.tiainen@hiq.fi

040 6735 108

#hiqrekry #hiqfinland #agile #scrummaster

Forward this Position
Recipient email address (one)
Your name
Your email address
Enter a message (optional)
Human Check*
Apply for this Position
* Required fields
First name*
Last name*
Email address*
Location
Phone number*
Resume*

Attach resume as .pdf, .doc, or .docx (limit 2MB) or paste resume

Paste your resume here or attach resume file

Cover Letter*
In 150 characters or fewer, tell us what makes you unique. Try to be creative and say something that will catch our eye!*