Test Automation Developer

Location: Espoo, Finland

Department: SLS

Type: Full Time

Min. Experience: Mid Level

HiQ etsii motivoituneeseen ja ammattitaitoiseen joukkoonsa kokenutta Test Automation Developeria, jolla on kykyä testausprosessin laaja-alaiseen hahmottamiseen ja itsenäiseen päätöksentekoon.

Meillä pääset kehittämään taitojasi sekä koulutusten että haastavien projektien ja avuliaiden tiimikavereiden voimin. Positiivinen, oppimishaluinen asenne ja hyvät ihmissuhdetaidot ovat meille tärkeitä.

Toivomme sinulta löytyvän:

  • ohjelmointitaitoja
  • kokemusta ketterien ja DevOps-menetelmien kanssa
  • kokemusta CI:n perustyökaluista, kuten esim. Jenkins, CircleCI
  • kokemusta automaatiotyökaluista, kuten esim. Robot Framework, Selenium, JMeter
  • kiinnostusta tai kokemusta RPA:sta 
  • kiinnostusta tai kokemusta mobiiliautomaatiosta 

Ohessa muutamia esimerkkejä ohjelmistokehitysprojekteista, joita olemme toteuttaneet tai joiden parissa työskentelemme:

  • S-Mobiili: Suomen kolmanneksi ladatuin mobiilisovellus. Yli 500 tuhatta aktiivista käyttäjää.
  • ABC-mobiilitankkaus: Mahdollistaa auton tankkaamisen mobiilisovelluksella ensimmäisenä maailmassa.
  • Trafi: Digitaalinen ajokortti, konsepti ja prototyyppi, jossa yhdistyy tekninen ja visuaalinen tietoturva esteettisesti miellyttävänä kokonaisuutena. 
  • Tutki hankintoja: Tarjoaa kansalaisille, yrityksille ja muille asiasta kiinnostuneille internet-palvelun, joka mahdollistaa valtion hankintojen tarkastelun aina ostotilauksesta lähtien. Palvelu on ensimmäinen laatuaan ja lisää merkittävästi valtion varainkäytön läpinäkyvyyttä. 

 

Tarjoamme

HiQ muodostaa hyvän moottorin monipuolisille työtehtäville. Mielenkiintoisten projektien ja työntekijöitä arvostavan kulttuurin lisäksi tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan sekä erinomaiset henkilöstöedut.

Työnantajana HiQ joustaa eri elämäntilanteissa, eikä työ pääsääntöisesti ole paikkasidonnaista. Joustavat työajat, henkilökohtaiset kehityspolut ja loistavat työkaverit takaavat mukavan työskentelyn.

Kiinnostuitko?

Hae pian, keskustelut ovat käynnissä. Täytä hakulomake tai mailaa CV:si tai profiilisi osoitteeseen elina.salo(at)hiq.fi

 

Hyppää mukaan seikkailuun nimeltä HiQ!

 

Me HiQ:lla yksinkertaistamme tulevaisuutta laadukkailla digitaalisilla ratkaisuilla. Kattavasta asiakaskunnastamme löytyy kansallisesti ja kansainvälisesti tunnettuja tekijöitä, joiden ansiosta pääsemme toteuttamaan mielenkiintoisia ja merkityksellisiä projekteja. Meillä arvot: tulokset, vastuu, yksinkertaisuus ja ilo ohjaavat kaikkea tekemistä. Matala hierarkia, joustava työkulttuuri ja itseohjautuvuuteen kannustaminen ovat meille tekijöitä, joiden ansiosta meitä hiqlaisia on Pohjoismaissa jo 1700 ja Suomessa noin 270. Pääkonttorimme sijaitsee Espoon Otaniemessä erinomaisten kulkuyhteyksien päässä ja pienempi sivutoimisto Helsingin keskustassa.

HiQ saves the personal data you submit so we can process your application.
See HiQ’s Privacy Policy for more information on how your personal data are
processed.

Apply for this Position
* Required fields
First name*
Last name*
Email address*
Phone number*
Resume

Attach resume as .pdf, .doc, .docx, .odt, .txt, or .rtf (limit 5MB) or paste resume

Paste your resume here or attach resume file

LinkedInLinkedIn profile URL:
Website, blog or portfolio: