Kesäduuni HiQlla

Location: Espoo, Uusimaa, Finland

Type: Part Time

Min. Experience: Student (College)

HiQ Finlandin rennossa ja työhön intohimoisesti suhtautuvassa porukassa on tarjolla kesätöitä useissa eri rooleissa. Jos viihdyt hyväntuulisessa, epäbyrokraattisessa työyhteisössä ja motivoidut aina vain paremmaksi kehittymisestä, paikka voi hyvinkin olla sinun. Nuorekkaassa ja ketterässä yhteisössämme työskentelee lähes 270 korkealla työmoraalilla varustettua osaajaa.

Meiltä saat myös taitavan ja innostuneen työyhteisön, jossa sinunkin on mahdollista kasvaa ja kehittyä. Kesätyöntekijänä pääset oppimaan alan parhailta ja saat tehdä ihan oikeita töitä oikeiden asiakkaidemme kanssa. 

Mitä HiQ tarjoaa sinulle?

 • Mielenkiintoisia ja vaihtelevia projekteja sekä näköalapaikan laajaan asiakaskuntaamme
 • Luottamuksen ja tekemisen vapauden, jota ei rasiteta turhalla byrokratialla, pölyttyvillä hierarkiarakenteilla tai turhalla raportoimisella
 • Uskomme matalaan organisaatioon ja itseohjautuviin tiimeihin, joilla on loistava yhteishenki ja joiden kanssa saat työskennellä
 • Tulosorientoituneen yrityskulttuurin, jonka keskeiset ja käytännössä toteutuvat arvot ovat Results, Responsibility, Simplicity ja Joy
 • Innostavan ja osaavan työyhteisön, jossa asioita kehitetään yhdessä ja sinulla on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä. 
 • kilpailukyisen palkan sekä kattavat henkilöstöedut

Toivomme, että sinulla on mahdollisesti entuudestaan jotain teknistä osaamista tai kokemusta. Tehtävät voivat kohdistua mm. joihinkin seuraavista osa-alueista tai tehtävätyypeistä.

 • Backend developer
 • Frontend developer
 • Integration developer
 • UI/UX Design
 • Palvelumuotoilu

Kiinnostuitko?

Hae viimeistään 1.3.2019  lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja CV.

Kerro hakemuksessasi taustastasi, osaamisestasi sekä mahdollisesta aiemmasta työkokemuksesta.

Kerro hakemuksessasi minkälaiset työt sinua kiinnostavat sekä myös mille ajalle etsit töitä. Voit myös mainita jos opintosi ovat loppuvaiheessa ja etsit kokopäiviäisiä tehtäviä lähiaikoina. 

 

Me HiQ:lla yksinkertaistamme tulevaisuutta laadukkailla digitaalisilla ratkaisuilla. Kattavasta asiakaskunnastamme löytyy kansallisesti ja kansainvälisesti tunnettuja tekijöitä, joiden ansiosta pääsemme toteuttamaan mielenkiintoisia ja merkityksellisiä projekteja. Meillä arvot: tulokset, vastuu, yksinkertaisuus ja ilo ohjaavat kaikkea tekemistä. Matala hierarkia, joustava työkulttuuri ja itseohjautuvuuteen kannustaminen ovat meille tekijöitä, joiden ansiosta meitä hiqlaisia on Pohjoismaissa jo 1700 ja Suomessa noin 270. Pääkonttorimme sijaitsee Espoon Otaniemessä erinomaisten kulkuyhteyksien päässä ja pienempi sivutoimisto Helsingin keskustassa.

HiQ saves the personal data you submit so we can process your application.
See HiQ’s Privacy Policy for more information on how your personal data are
processed.

Apply for this Position
* Required fields
First name*
Last name*
Email address*
Phone number*
Resume*

Attach resume as .pdf, .doc, .docx, .odt, .txt, or .rtf (limit 5MB) or paste resume

Paste your resume here or attach resume file

Cover Letter*
LinkedInLinkedIn profile URL:
Website, blog or portfolio:
Where did you hear about us?*