Senior Full Stack -kehittäjä integraatioihin

Location: Espoo, Finland

Department: IEX

Type: Full Time

Min. Experience: Manager/Supervisor

Senior Full Stack -kehittäjä integraatioihin osaksi itseohjautuvaa tiimiä

Etsimme HiQ:n integraatioyksikköön Senior Full Stack -kehittäjää, jolla laajemmatkin kokonaisuudet pysyvät hyppysissä. Autamme asiakkaitamme digitalisaatiossa prosessiautomaation keinoin.

Toivomme sinulta löytyvän .NET/C#-ohjelmointitaustaa ja kokemusta relaatiotietokantojen työstämisestä SQL:llä. Lisäksi plussaa on, jos API management ja Open API -standardit ovat sinulle tuttuja. Eikä RPA-osaamisesta tai eri integraatioalustojen tuntemuksestakaan ole haittaa. Älä huoli! Mitä et osaa, opit varmasti!

Käytämme projekteissamme useimmiten HiQ:n omaa integraatioalusta FRENDSiä, jonka tuotetuki sijaitsee niinkin kaukana kuin 10 metrin päässä sinusta. Teemme jatkuvaa yhteistyötä tuotekehityksen kanssa: sekä asiakkaiden että kehittäjien toiveet huomioidaan tuotteen kehittämisessä. Töissämme pääset tutustumaan myös Microsoftin eri teknologioihin, kuten Azureen.

Hae rohkeasti, sillä tarjoamme mahdollisuuden monenlaiselle urapolulle. Kiinnostaako sinua integraatioiden kehittäminen ja suunnittelu, integraatioarkkitehtuurit, kouluttaminen tai asiakkaiden teknisenä tukena toimiminen? Vai oletko kiinnostunut myynnin tuesta ja demojen tekemisestä? Meillä jokaisella on mahdollisuus muokata oma työnkuvansa ja urapolkunsa itsensä näköiseksi ja kokeilla erilaisia tehtäviä.

Integraatioyksikkömme koostuu 5 itseohjautuvasta pientiimistä, jotka ovat rakentuneet asiakkuuksien ympärille. Kussakin tiimissä työskentelee integraatioarkkitehtejä, integraatiokehittäjiä sekä projekti- ja palvelupäälliköitä. Yksikköä kuvaa vahvasti luottamuksellinen, auttavainen ja perheenomainen työilmapiiri, jossa saa olla oma itsensä.

Voit tutustua arkeemme blogissamme.

Muokattavissa olevan roolin lisäksi tarjoamme sinulle:

Tietenkin maailman parhaat työkaverit, joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden, kehittymispolun ja mahdollisuuden päivittää aktiivisesti osaamistasi, mielenkiintoiset projektit, itseohjautuvan ja aktiivisen työkulttuurin. Toki myös kilpailukykyinen palkka ja kattavat henkilöstöedut kuuluvat palettiimme.

Kiinnostuitko? Haethan pian helpon hakulomakkeemme kautta. Keskustelut käynnistetään aikailematta!

Integraatioyksikön esimies Minttu Mustonen kertoo mielellään lisää tehtävästä. Mintun tavoitat numerosta +35840 7322 787 tai sähköpostilla osoitteesta minttu.mustonen@hiq.fi.

Haluatko kuulla lisää HiQ:sta työpaikkana? Soita tai tekstaa Elinalle, +35845 677 4160 tai mailaa elina.salo@hiq.fi

Tule kokemaan seikkailu nimeltä HiQ!

Me HiQ:lla yksinkertaistamme tulevaisuutta laadukkailla digitaalisilla ratkaisuilla. Kattavasta asiakaskunnastamme löytyy kansallisesti ja kansainvälisesti tunnettuja tekijöitä, joiden ansiosta pääsemme toteuttamaan mielenkiintoisia ja merkityksellisiä projekteja. Meillä arvot: Results, Responsibility, Simplicity ja Joy ohjaavat kaikkea tekemistä. Matala hierarkia, joustava työkulttuuri ja itseohjautuvuuteen kannustaminen ovat meille menestystekijöitä, joiden ansiosta meitä hiqlaisia on Suomessa jo 270. Pääkonttorimme sijaitsee Espoon Otaniemessä erinomaisten kulkuyhteyksien päässä ja pienempi sivutoimisto Helsingin keskustassa.

HiQ saves the personal data you submit so we can process your application.
See HiQ’s Privacy Policy for more information on how your personal data are
processed.

Apply for this Position
* Required fields
First name*
Last name*
Email address*
Phone number*
Resume

Attach resume as .pdf, .doc, .docx, .odt, .txt, or .rtf (limit 5MB) or paste resume

Paste your resume here or attach resume file

LinkedInLinkedIn profile URL:
Website, blog or portfolio:
Where did you hear about us?*