Projektipäällikkö

Location: Espoo, Finland

Department: Digital Excellence

Type: Full Time

Min. Experience: Experienced

Me HiQ:lla yksinkertaistamme tulevaisuutta laadukkailla digitaalisilla ratkaisuilla. Kattavasta asiakaskunnastamme löytyy kansallisesti ja kansainvälisesti tunnettuja tekijöitä, joiden ansiosta pääsemme toteuttamaan mielenkiintoisia ja merkityksellisiä projekteja. Meillä arvot: Tulokset, Vastuu, Yksinkertaisuus ja Ilo ohjaavat kaikkea tekemistä. Matala hierarkia, joustava työkulttuuri ja itseohjautuvuuteen kannustaminen ovat meille menestystekijöitä, joiden ansiosta meitä hiqlaisia on Pohjoismaissa jo 1700 ja Suomessa noin 270.

Nyt etsimme iloiseen ja määrätietoiseen joukkoomme harjaantunutta teknistä projektipäällikköä.

Odotamme sinulta laaja-alaista kokemusta projektijohtamisesta ja -hallinnasta sekä hyvää ongelmanratkaisukykyä. Sinulta luonnistuu projektin alusta loppuun suunnittelu, budjetointi ja arviointi vankan kokemuspohjan avittamana. Johdat ammattitaidolla projektin toteutusta ja pidät vaatimukset sekä sisällön tiukasti hansikkaassasi. Pysyt projektissa tilanteen tasalla ja ennakoit muuttuvia olosuhteita, saattaen projektin hallitusti tuotantoon aina suunnitteluvaiheesta lähtien.

Sosiaaliset taitosi ovat erinomaiset ja työskentelet taidokkaasti sekä paikallisen että virtuaalisen tiimin kanssa. Sinulla on kokemusta useiden tiimien yhtäaikaisesta hallinnasta ja osaat toimia myös monikulttuurisessa ympäristössä. Useiden toimittajien ja kolmansien osapuolien läsnäolo ja hallinnointi on sinulle tuttua. Rakennat ja ylläpidät sujuvasti suhteita asiakasrajapinnassa neuvottelutaitojasi hyödyntäen.

Arvostamme kokemusta erilaisista projektimalleista vesiputousmallista ketterään kehitykseen. Toivomme sinun olevan energinen ja positiivista ilmapiiriä ympärillesi luova, luontainen ihmisjohtaja, joka ottaa vastuun myös asiajohtajuudesta. Olet asiakaskeskeinen, itseohjautuva ja pitkänäköinen päättäjä, joka kommunikoi erinomaisesti myös tiimiensä kanssa. Et pelkää vaihtelevia olosuhteita ja innostut uusista mahdollisuuksista. Eduksi katsotaan tekninen koulutus tai vastaava työkokemus.

Kommunikoithan erinomaisesti sekä englanniksi että suomeksi. Odotamme sinulta löytyvän myös vähintään kolme vuotta kokemusta IT-projektien johtamisesta.

 Jos tiedät sopivasi kuvaukseen, olet motivoitunut ja valmis työskentelemään iloisessa ja innostavassa työympäristössä, hae meille!

Tarvittaessa lisätietoja voi kysellä osoitteesta rekry@hiq.fi

Apply for this Position
* Required fields
First name*
Last name*
Email address*
Location
Phone number*
Resume*

Attach resume as .pdf, .doc, .docx, .odt, or .rtf (limit 5MB) or paste resume

Paste your resume here or attach resume file

Cover Letter*
In 150 characters or fewer, tell us what makes you unique. Try to be creative and say something that will catch our eye!*