Java-kehittäjä

Location: Espoo, Finland

Type: Full Time

Min. Experience: Mid Level

HiQ etsii ohjelmistokehitystiimeihinsä Helsinkiin ja Espooseen työhönsä intohimoisesti suhtautuvia sekä vaikuttamishaluisia Java-ohjelmoijia. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä yheiskunnallisesti merkittävissä hankkeissa ja kehittää aktiivisesti omia sekä koko kehittäjäyhteisön työskentelytapoja.

Yhteiskunnallisesti merkittäviä projekteja sekä hauskaa meininkiä työkavereiden kanssa

Me HiQ:lla yksinkertaistamme tulevaisuutta laadukkailla digitaalisilla ratkaisuilla. Kattavasta asiakaskunnastamme löytyy kansallisesti ja kansainvälisesti tunnettuja tekijöitä, joiden ansiosta pääsemme toteuttamaan mielenkiintoisia ja merkityksellisiä projekteja. Meillä arvot: Tulokset, Vastuu, Yksinkertaisuus ja Ilo ohjaavat kaikkea tekemistä. Matala hierarkia, joustava työkulttuuri ja itseohjautuvuuteen kannustaminen ovat meille menestystekijöitä, joiden ansiosta meitä hiqlaisia on Pohjoismaissa jo 1700 ja Suomessa noin 270.

Ohessa muutamia esimerkkejä ohjelmistokehitysprojekteista, joita olemme toteuttaneet vuonna 2017 tai  joiden parissa työskentelemme parhaillaan:

  • S-Mobiili: Suomen kolmanneksi ladatuin mobiilisovellus. Yli 500 tuhatta aktiivista käyttäjää. (Java-backend palvelee iOS- ja android-natiivisovelluksia.)
  • ABC-mobiilitankkaus: Mahdollistaa auton tankkaamisen mobiilisovelluksella ensimmäisenä maailmassa.
  • Trafi: Digitaalinen ajokortti, konsepti ja prototyyppi, jossa yhdistyy tekninen ja visuaalinen tietoturva esteettisesti miellyttävänä kokonaisuutena. 
  • Veikkaus: Game Management System (Java-backend)

Toteutamme monenlaisia projekteja, jotka vaihtelevat niin sisällöltään kuin kestoltaankin. Meillä saat itse vaikuttaa, millaisessa projektissa haluat työskennellä. HiQ:lla ohjelmistokehittäjillä on päätösvaltaa myös siihen, minkälaisilla teknologioilla projekteja toteutetaan.

HiQn tapa toimia 

Toteutamme ohjelmistohankkeet asiakkaillemme ketterän kehittämisen parhaiden käytäntöjen mukaisesti. Ohjelmistokehittäjiltämme odotamme korkeaa laatua ja itseohjautuvuutta, mutta myös kykyä pyytää tarpeen tullen apua. Meillä autetaan aina kaveria, eikä kukaan jää yksin ongelmien kanssa. HiQ:n arvojen mukaisesti kaikki kantavat vastuuta tekemisestään ja pyrkivät ongelmien ratkaisuusn yksinkertaisuutta tavoitellen. Projektitiimeillä on vastuu ja vapaus projektien toteutuksesta ja teknologiavalinnoista yhdessä asiakkaan kansa.

Mitä ohjelmistokehittäjämme odottavat sinulta?

  • Olet jo työurallasi toteuttanut erilaisia kehitysprojekteja Java-stackilla. Sinulla on ehkä kokemusta myös Spring Bootista sekä tietokannoista. Continous Integration (CI) ja Continous Delivery (CD) osaaminen ovat meillä eduksi.
  • Erinomaista on, jos olet full-stack kehittäjä, joka hanskaa backendin lisäksi fronttiteknologioita (mm. React, Javascript)
  • Eduksi on, jos olet toteuttanut AWS-pilviteknologiaa hyödyntäviä hankkeita ja sinulla on pilviosaamista jota mielelläsi jaat myös muille.

Kiinnostuitko? Näin hyppäät mukaan seikkailuun nimeltä HiQ

Olemme kiinnostuneita ihmisistä kokonaisuuksina, emme vain teknisestä osaamisestasi. Siksi haluaisimme osaamisesi lisäksi tietää kuka olet ja mitä toivot omalta tulevaisuudeltasi.

Hae meille jättämällä hakemuksesi alla olevasta napista hakulomakkeella.

Kysy lisätietoja projekteista ja arjesta Esalta osoitteesta esa.koivula@hiq.fi

Apply for this Position
* Required fields
First name*
Last name*
Email address*
Location
Phone number*
Resume*

Attach resume as .pdf, .doc, or .docx (limit 5MB) or paste resume

Paste your resume here or attach resume file

Cover Letter*
In 150 characters or fewer, tell us what makes you unique. Try to be creative and say something that will catch our eye!*