Integraatioarkkitehti

Location: Espoo, Finland

Department: IEX

Type: Full Time

Min. Experience: Mid Level

HiQ etsii rentoon ja osaavaan perheeseensä integraatioarkkitehtiä, jolla lajemmatkin kokonaisuudet pysyvät hyppysissä ja jolle integraatioarkkitehtuurien suunnittelu on suorastaan intohimo.

Me HiQ:lla yksinkertaistamme tulevaisuutta laadukkailla digitaalisilla ratkaisuilla. Kattavasta asiakaskunnastamme löytyy kansallisesti ja kansainvälisesti tunnettuja tekijöitä, joiden ansiosta pääsemme toteuttamaan mielenkiintoisia ja merkityksellisiä projekteja. Meillä arvot: tulokset, vastuu, yksinkertaisuus ja ilo ohjaavat kaikkea tekemistä. Matala hierarkia, joustava työkulttuuri ja itseohjautuvuuteen kannustaminen ovat meille tekijöitä, joiden ansiosta meitä hiqlaisia on Pohjoismaissa jo 1700 ja Suomessa noin 270.

Mitä HiQ tarjoaa sinulle?

  • Mielenkiintoisia projekteja, joissa hyödynnetään muun muassa HiQ:n omaa integraatioalusta FRENDS:ia
  • Joustavat työajat sekä rennon ja itseohjautuvan työkulttuurin
  • Kilpailukykyisen palkan sekä kattavat henkilöstöedut
  • Aktiivisen ja lämminhenkisen työyhteisön

Mikäli toimit sujuvasti asiakasrajapinnassa, hallitset isoja kokonaisuuksia ja haluat olla mukana luomassa luottamuksellista, iloista ja perheenomaista työyhteisöä, saatat olla etsimämme henkilö.

Lisäksi toivomme sinulta löytyvän:

  • .NET/C#-ohjelmointitaustaa
  • Kokemusta relaatiotietokantojen työstämisestä SQL:llä
  • Kokemusta järjestelmäintegraatioista ja ainakin yhdestä integraatioalustasta

Tule mukaamme luomaan asiakkaiden liiketoiminnalle lisäarvoa tehokkain, automatisoiduin ratkaisuin. Tule osaksi työyhteisöämme, jossa voit aidosti olla oma itsesi ja löytää juuri sinulle parhaiten sopivat tavat työskennellä mielekkäästi ja tehokkaasti. Tule kokeman seikkailu nimeltä HiQ!

Jäikö jotain kertomatta? Integraatioyksikön esimies Minttu Mustonen kertoo mielellään lisää tehtävästä ja meistä työpaikkana. Mintun tavoitat puhelimitse numerosta +358 40 7322787 tai sähköpostilla osoitteesta minttu.mustonen(@)hiq.fi.

Apply for this Position
* Required fields
First name*
Last name*
Email address*
Location
Phone number*
Resume*

Attach resume as .pdf, .doc, .docx, .odt, or .rtf (limit 5MB) or paste resume

Paste your resume here or attach resume file

Cover Letter*
In 150 characters or fewer, tell us what makes you unique. Try to be creative and say something that will catch our eye!*