Tekninen testaaja

Location: Espoo, Finland

Department: SLS

Type: Full Time

Min. Experience: Mid Level

HiQ etsii motivoituneeseen ja iloiseen joukkoonsa teknistä testausasiantuntijaa, jolla on kykyä testausprosessin laaja-alaiseen hahmottamiseen ja itsenäiseen päätöksentekoon. Meillä pääset kehittämään taitojasi sekä koulutusten että haastavien projektien ja avuliaiden tiimikavereiden voimin. Positiivinen, oppimishaluinen asenne ja hyvät ihmistaidot ovat meille tärkeitä.

Lisäksi toivomme sinulta löytyvän:

  • Kokemusta teknisestä testauksesta
  • Kokemusta testausautomaatiosta

Me HiQ:lla yksinkertaistamme tulevaisuutta laadukkailla digitaalisilla ratkaisuilla. Kattavasta asiakaskunnastamme löytyy kansallisesti ja kansainvälisesti tunnettuja tekijöitä, joiden ansiosta pääsemme toteuttamaan mielenkiintoisia ja merkityksellisiä projekteja. Meillä arvot: Tulokset, Vastuu, Yksinkertaisuus ja Ilo ohjaavat kaikkea tekemistä. Matala hierarkia, joustava työkulttuuri ja itseohjautuvuuteen kannustaminen ovat meille menestystekijöitä, joiden ansiosta meitä hiqlaisia on Pohjoismaissa jo 1700 ja Suomessa noin 270.

Uusia projekteja aloitamme lähes joka viikko, ohessa muutamia esimerkkejä ohjelmistokehitysprojekteista, joita olemme toteuttaneet vuonna 2017 tai joiden parissa työskentelemme parhaillaan:

  • S-Mobiili: Suomen kolmanneksi ladatuin mobiilisovellus. Yli 500 tuhatta aktiivista käyttäjää.
  • ABC-mobiilitankkaus: Mahdollistaa auton tankkaamisen mobiilisovelluksella ensimmäisenä maailmassa.
  • Trafi: Digitaalinen ajokortti, konsepti ja prototyyppi, jossa yhdistyy tekninen ja visuaalinen tietoturva esteettisesti miellyttävänä kokonaisuutena. 
  • Tutki hankintoja: Tarjoaa kansalaisille, yrityksille ja muille asiasta kiinnostuneille internet-palvelun, joka mahdollistaa valtion hankintojen tarkastelun aina ostotilauksesta lähtien. Palvelu on ensimmäinen laatuaan ja lisää merkittävästi valtion varainkäytön läpinäkyvyyttä. 

Tule luomaan tulevaisuutta mullistavia digitaalisia palveluita iloiseen yhteisöömme. Hyppää mukaan seikkailuun nimeltä HiQ!

Lisätietoja voi kysellä osoitteesta: rekry@hiq.fi tai anna.grajek@hiq.fi

Apply for this Position
* Required fields
First name*
Last name*
Email address*
Location
Phone number*
Resume*

Attach resume as .pdf, .doc, or .docx (limit 5MB) or paste resume

Paste your resume here or attach resume file

Cover Letter*
In 150 characters or fewer, tell us what makes you unique. Try to be creative and say something that will catch our eye!*