UI/Visual Designer

Location: Espoo, Finland

Department: Dis

Type: Full Time

Min. Experience: Mid Level

Haemme HiQ:n Design innovation studioon (Dis) UI/Visual Designeria, jolla on näkemystä, taitoa ja intohimoa kehittää tulevaisuuden palvelukokonaisuuksia yhdessä muiden motivoituneiden ammattilaistemme kanssa. Tule mukaan luomaan asiakkaillemme uutta liiketoimintaa ja poikkeuksellisia elämyksiä osana luovaa ja moniulotteista design- yhteisöä.

Työssäsi pääset osallistumaan myös palvelukehitykseen ja muovaamaan taitojasi aina vain korkeammalle tasolle. Räätälöimme jokaiselle suunnittelijalle henkilökohtaisen kasvupolun, joka käsittää perusosaamisen kartuttamisen aina liiketoiminnan muotoilusta visuaaliseen suunnitteluun ja kommunikaatioon. Huolehdimme että nykyinen työkalupakkisi kasvaa vahvalla Design Thinking- osaamisella sekä ketterillä menetelmillä. Luonnollisesti HiQ:lla myös iloinen yhteisö, kattavat henkilöstöedut, matala hierarkia ja hyvinvointilähtöinen työympäristö takaavat viihtyvyytesi.

Toivomme sinulta:

  • Inspiroivaa portfoliota ja tinkimätöntä osaamista, jolla vakuutat niin meidät kuin asiakkaammekin 
  • Nykyinen osaamisesi kattaa visuaalisen suunnittelun perusteet niin digitaalisessa kuin analogisessa ympäristössä
  • Hyvää esiintymiskykyä sekä yleisimpien suunnittelutyökalujen hallintaa 
  • Ymmärrys palvelumuotoilusta, brand designista sekä käyttökokemuksen suunnittelusta tuovat lisäpisteitä
  • Erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa

 

Kysymykset liittyen tehtävään sekä rekrytointiin:

Luemme hakemuksia jo hakuaikana ja teemme päätöksen heti soveltuvan osaajan osuessa kohdalle. Toimi siis nopeasti! Hakuaikaa on 1.5.2018 asti.

Työtehtävästä ja mahdollisuuksista HiQ:lla kertoo tarvittaessa lisää Antero Kivikoski, Chief Design Officer antero.kivikoski(@)hiq.fi

 

Design innovation studio (Dis) on moderni muotoilustudio, joka luo uutta murtamalla bisnesdesignin, brändinmuotoilun ja käyttökokemuksen rajoja. Tiimimme koostuu 18:sta suunnittelijasta, jotka rakentavat asiakkaiden kanssa tulevaisuuden liiketoimintamalleja ja vaikuttavia brändejä. Lähestymistapamme perustuu uusimmalle designtutkimukselle, datalähtöiselle suunnittelulle ja innovaatio-osaamiselle. Experience designissa olemme huippuja – osallistamme käyttäjät suunnitteluun ja pidämme heidän tarpeensa aina suunnittelutyön keskiössä.

Me HiQ:lla yksinkertaistamme tulevaisuutta laadukkailla digitaalisilla ratkaisuilla. Kattavasta asiakaskunnastamme löytyy kansallisesti ja kansainvälisesti tunnettuja tekijöitä, joiden ansiosta pääsemme toteuttamaan mielenkiintoisia ja merkityksellisiä projekteja. Meillä arvot: Results, Responsibility, Simplicity ja Joy ohjaavat kaikkea tekemistä. Matala hierarkia, joustava työkulttuuri ja itseohjautuvuuteen kannustaminen ovat meille menestystekijöitä, joiden ansiosta meitä hiqlaisia on Pohjoismaissa jo 1700 ja Suomessa noin 270.

Apply for this Position
* Required fields
First name*
Last name*
Email address*
Location
Phone number*
Resume*

Attach resume as .pdf, .doc, .docx, .odt, or .rtf (limit 5MB) or paste resume

Paste your resume here or attach resume file

Cover Letter*
In 150 characters or fewer, tell us what makes you unique. Try to be creative and say something that will catch our eye!*