Java Back End Developer & (DevOps) Full Stack Developer

Location: Espoo, Finland

Department: SLS

Type: Full Time

Min. Experience: Mid Level

HiQ etsii Java Back End Developereita ja DevOps-tiimiin Full Stack Developereita.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä yhteiskunnallisesti merkittävissä projekteissa ja kehittää aktiivisesti omaa osaamistasi.

Toteutamme monenlaisia projekteja, jotka vaihtelevat niin sisällöltään kuin kestoltaankin. Ohessa muutamia esimerkkejä kehitysprojekteista, joiden parissa olemme työskennelleet:

 

•            S-Mobiili: Suomen kolmanneksi ladatuin mobiilisovellus. Yli 500 tuhatta aktiivista käyttäjää. (Java-backend palvelee iOS- ja android-natiivisovelluksia.)

•            ABC-mobiilitankkaus: Mahdollistaa auton tankkaamisen mobiilisovelluksella ensimmäisenä maailmassa.

•            Trafi: Digitaalinen ajokortti, konsepti ja prototyyppi, jossa yhdistyy tekninen ja visuaalinen tietoturva esteettisesti miellyttävänä kokonaisuutena.

•            Veikkaus: Game Management System (Java-backend)

 

HiQ:lla kehittäjillä on päätösvaltaa siihen, minkälaisilla teknologioilla projekteja toteutetaan. Käytämme työssämme mm. seuraavia teknologioita: Java, Java EE, Tietokannat, Sovelluspalvelimet (WebLogic yms.), Spring, Hibernate, Springboot, AWS, Azure, Docker, Microservices, React, Node, Vue.

Meille tärkeintä on aito kiinnostus sovelluskehitystä kohtaan. Vaikkei sinulla toistaiseksi olisi kokemusta uudemmista teknologioista, meillä pääset halutessasi kehittämään osaamistasi myös uusille aluevaltauksille.

Tarjoamme

HiQ muodostaa hyvän moottorin monipuolisille työtehtäville. Mielenkiintoisten projektien ja työntekijöitä arvostavan kulttuurin lisäksi tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan sekä erinomaiset henkilöstöedut.

Työnantajana HiQ joustaa eri elämäntilanteissa, eikä työ pääsääntöisesti ole paikkasidonnaista. Joustavat työajat, henkilökohtaiset kehityspolut ja loistavat työkaverit takaavat mukavan työskentelyn.

Kiinnostuitko?

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö ja haluat osaksi HiQn kasvutarinaa, hae pian. 

Kysymyksiä voi esittää Elina Salolle tekstiviestillä, Watsapilla, mailitse tai puhelimitse (elina.salo@hiq.fi, 045 677 4160.)

 

Hyppää mukaan seikkailuun nimeltä HiQ

 

Me HiQ:lla yksinkertaistamme tulevaisuutta laadukkailla digitaalisilla ratkaisuilla. Kattavasta asiakaskunnastamme löytyy kansallisesti ja kansainvälisesti tunnettuja tekijöitä, joiden ansiosta pääsemme toteuttamaan mielenkiintoisia ja merkityksellisiä projekteja. Meillä arvot: Results, Responsibility, Simplicity ja Joy ohjaavat kaikkea tekemistä. Matala hierarkia, joustava työkulttuuri ja itseohjautuvuuteen kannustaminen ovat meille menestystekijöitä, joiden ansiosta meitä hiqlaisia on Suomessa jo 270. Pääkonttorimme sijaitsee Espoon Otaniemessä erinomaisten kulkuyhteyksien päässä ja pienempi sivutoimisto Helsingin keskustassa.

HiQ saves the personal data you submit so we can process your application.
See HiQ’s Privacy Policy for more information on how your personal data are
processed.

Apply for this Position
* Required fields
First name*
Last name*
Email address*
Phone number*
Resume

Attach resume as .pdf, .doc, .docx, .odt, .txt, or .rtf (limit 5MB) or paste resume

Paste your resume here or attach resume file

Cover Letter
LinkedInLinkedIn profile URL:
Website, blog or portfolio:
Where did you hear about us?*